OPG Domjanić započinje uzgojem lijeske 2014. godine. Na deset parcela posadili smo 2400 sadnica lijeske, sorte Istarski dugoljasti i Rimski. Nasadi se nalaze u malom selu Zabrđe, pokraj Gradeca.

Od početka je bio plan i ideja proizvoditi hladno prešana ulja i ostale proizvode koje možemo dobiti nakon hladnog prešanja. Nakon kupnje preše za hladno prešanje ulja krećemo u proizvodnju, najprije ulja od lješnjaka.

S vremenom smo krenuli u uzgoj jednogodišnjih uljarica: 

Danas našu paletu proizvoda čine četiri hladno prešana ulja; lješnjakovo, suncokretovo, bučino i konopljino te ostali proizvodi poput brašna lješnjaka i konoplje, čaj od konoplje, protein konoplje i namaz od lješnjaka. U međuvremenu smo dodali u ponudu i proizvode od šipka, iz našeg malog nasada, čaj od šipka i domaći pekmez od šipka.

Ponosni smo što cijeli proces da bi došli do konačnog proizvoda, od sadnje preko berbe pa do cijeđenja ulja, radimo sami, na našem malom obiteljsko poljoprivrednom gospodarstvu.

Ulja lješnjaka i suncokreta posjeduju svu potrebnu dokumentaciju kao sirovine za izradu kozmetičkih proizvoda i slične namjene.